1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
Naar boven >

Verbouw Riouwstraat Den Haag

Status //

Gerealiseerd, 2016-2017

Locatie //

Den Haag, NL

Projectsoort //

Alles, Interieur, Werken

Vloeroppervlak //

1.400 m²

Opdrachtgever //

AViN

Voor het pand aan de Riouwstraat 1 te Den Haag heeft negen graden architectuur in opdracht van de Antroposofische Vereniging in Nederland de verbouwingsplannen getekend. Doel was het pand toegankelijker, opener en transparanter te maken. Met name op de begane grond waar de entree zich bevindt is het oorspronkelijke ‘hokkerige’ karakter (afbeelding 03, 04 en 05) doorbroken en is een lichte en open ontvangst gecreëerd die aansluit bij de vraag van deze tijd. 

We hebben het als een uitdaging gezien om de verschillende vormentalen die in het gebouw aanwezig zijn met een nieuw eigentijds element te verrijken. 

Uitvoering: WoningWerk
Foto’s: Bernard Faber